12km Daska Road, Near Mahabat Khan
PK 51310 Sialkot
Ansprechpartner
Herr Akram Qaiser
  • 0092-52-325 5606
  • 0092-52-325 5606
  • E-Mail

Unternehmensprofil

Solehre Brothers Industries is de toonaangevende fabrikant en wereldwijde exporteur van milieuvriendelijke en kwaliteitshandschoenen. De afgelopen drie decennia leveren we met succes onze kwaliteitshandschoenen over de hele wereld via onze gewaardeerde zakenpartners en genieten we van het vertrouwen van onze zakenpartners. De bevredigende reactie van onze klant is ons succes.

We ondersteunen gepassioneerde professionals die hun handen moeten sparen tijdens risicovol werk, zoals brandbestrijding, zwaar trillingswerk, lekrisicowerk, snijrisicowerk en nog veel meer.

We kennen het belang van innovatie en veranderingsvereisten, niet alleen in de sport, maar ook voor de verbetering van de werkveiligheid, dus hebben we een hoogopgeleid, ervaren en bekwaam team ingehuurd voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van sporthandschoenen en premium beschermingshandschoenen onder strikte voorwaarden. kwaliteitscontrolesysteem om 100% kwaliteitsproducten aan onze klanten te leveren.

We voeren al onze procedures uit volgens ISO 9001:2015 voor kwaliteitsbeheer, ISO 45001:2018 en ISO 14001 gecertificeerd voor milieubeheer.

Sociale ondersteuning is een essentieel onderdeel van onze overtuigingen en heeft al CTPAT, SEDEX, WRAP, BSCI, BRCGS, BSI, GLOBAL RECYCLED STANDARD en GOTS behaald.

×